Bericht versturen
Contacteer ons

Contact Persoon : Vita Ma

Telefoonnummer : 86-13751011285

WhatsApp : +8613751011285

Free call

Hoe kiezen wij openlucht LEIDENE vloedlichten?

July 19, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe kiezen wij openlucht LEIDENE vloedlichten?

Hoe kiezen wij openlucht LEIDENE vloedlichten?

 

De openluchtdieschijnwerpers, ook als openluchtschijnwerpers worden bekend, bijna alle in openlucht gebruikte inrichtingen van de groot-gebiedsverlichting kunnen als schijnwerpers worden beschouwd. Het wordt vaak gebruikt in stadions, de bouwoverzichten, vierkanten, viaducten, tunnels, parken en binnenplaatsen, tuinen enz. Aangezien deze lampen een groot aantal opties in de markt met verschillende specificaties hebben, kan het zijn uitdagend om geschikte schijnwerpers voor verschillende toepassingen te kiezen. U moet de volgende factoren overwegen wanneer u kiest de welke openlucht LEIDENE schijnwerper voor u werkt. Hier zijn sommige punten hieronder:

1. Het werk Voltage

Het het werk voltage van LEIDENE schijnwerpers op de markt omvat hoofdzakelijk 110-120VAC voor Japan, en sommige markten van Amerika zoals de V.S., en Canada, Mexico enz., 200-240VAC meestal voor andere landen Azië en Europese markten, en laag voltage AC/DC12V, 24V, 36V, 48V. Alvorens de te kopen schijnwerperinrichtingen, gelieve te bevestigen welk het werk voltage uw vraag ontmoet.

2. Lumenluf

Wanneer het kiezen van buitenkant geleide schijnwerpers, is de lumenwaarde belangrijker dan machtswaarde. De machtswaarde (Wattage) meet de energie die wordt vereist om het product te verlichten, en het lumen bepaalt de helderheid van de lamp. Dit betekent dat het meer lumen het product, helderder de lamp. De klanten zouden projectie geen lampen moeten zouden kiezen die op de machtswaarde worden gebaseerd (watts) maar moeten overwegen hoeveel helderheid (lumen) zij verstrekken.

3. Wattage

De wattage is een maatregelennorm van het energieverbruik van een lamp, niet de hoeveelheid licht het uitzendt. Voor geleide schijnwerpers, over het algemeen, is 10W aan 1000 Watts facultatief. Voor kleine plaatsen, is 10W-50 Watts genoeg, en zij zijn geschikt voor installatie bij een hoogte van 3-5 meters. Dan is de hogere wattage een betere keus voor een hogere plaats.

4. Stralingshoek

De stralingshoek van geleide vloedlichten kan breed of smal zijn, en de waaier is tussen 3°~140°. De verschillende toepassingsplaatsen hebben verschillende eisen ten aanzien van de lichtgevende hoek. Voor sommige bomen, landschappen, of de bouwoverzichten, is het geschikter om een smalle stralingshoek geleide schijnwerper te kiezen, die kan een essentieel onderdeel in het verlichtingseffect spelen, die de kenmerken van het verlichte voorwerp benadrukken. Nochtans, voor grote schalen, zullen de brede distributieschijnwerpers, zoals 120° of 70*140° veel beter zijn.

5. Kleurentemperatuur

De geleide lichte kleurentemperatuur verwijst naar de kleurenwaarde die door de lichtbron wordt uitgezonden. De verschillende lichte kleuren van lampen geven mensen verschillend gevoel. Er zijn vier opties voor de kleuren van LEIDENE lampen op de markt.

  • 2700K geelachtig verwarmingstoestel: kijkt als sinaasappel, wijd voor sommige speciale verlichtingsgebruik.
  • 3000K warm Wit: kijkt als geel, makend warm en comfortabel mensen voelen.
  • 4000K-4500K natuurlijk Wit: kijkt als zonlicht.
  • 5500K-6500K koud Wit: Blauwachtig wit licht.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe kiezen wij openlucht LEIDENE vloedlichten?  0

 
Neem contact op met ons

Ga Uw Bericht in

sunrise@su-led.com
+8613751011285
Sunrise-Vita
vita.led80
86-13751011285