Bericht versturen
Thuis

Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

De ZONSOPGANG is een professionele HOOFDfabrikant, die zich in het LongGang-district van ShenZhen-Stad, een mooi landschap en een geschikt verkeer bevinden. Wij zijn een high-tech onderneming hoofdzakelijk belast met zich productie, het onderzoeken, het ontwikkelen, evenals verkoop voor LEIDENE verlichtingsproducten.

Wij veroorzaken diverse hoofdzakelijk LEIDENE vloedlichten, LEIDENE Tunnellichten, LEIDENE Stadionlichten, LEIDENE Straatlantaarns, LEIDENE Hoge Baailichten etc., die wijd in binnen en openlucht industriële waterdichte verlichting, en stedelijke commerciële heldere verlichting worden gebruikt.

Wij hebben de Machine van hoge snelheidsstm, Terugvloeiing het Solderen, en het Integreren Gebiedsysteem, en IES-het Testen Materiaal. Zij kunnen de het werkefficiency en de snelle het verschepen datum met goede kwaliteit strikt waarborgen.

Wij krijgen een groep sterke en bedrijvige verkopers met bekwame ervaring en verkoopcapaciteit. Alhoewel voor nieuwe verkoop, wij goedgetrainde ongeveer 15 dagen in de workshop vereisen te zijn, zodat zij producten kunnen fundamenteel kennen.

De producten zijn de goedgekeurde certificaten van Ce, van RohS, CCC en FCC geweest, die kunnen bewijzen dat wij u uitstekende kwaliteit, en de goede dienst aan u kunnen leveren.

De „goede Kwaliteit en de Cliëntentevredenheid“ zijn onze doelstellingen.

Kies ZONSOPGANG, kies vertrouwenstevredenheid!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De ZONSOPGANG werd gevestigd in 2011.

 

Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd.
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : zonsopgang

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Certificaten CHINA Shenzhen Sunrise Lighting Co.,Ltd. Certificaten